Agenda

Even voorstellen

Nov 2, 2019

Even voorstellen…………

Ik ben Kees Folkertsma en sinds dit seizoen zit ik (onder voorbehoud) in het bestuur van Hercules als penningmeester. Binnen het bestuur ben ik de opvolger van Rommie Schepers. Die we ontzettend bedanken voor haar inspanningen in de afgelopen jaren. Rommie blijft gelukkig verbonden aan de club en hiermee kunnen we altijd terugvallen op haar.

In het dagelijks leven ben ik al geruime tijd werkzaam bij Kuiper Verzekeringen te Heerenveen. Als medewerker inkomensverzekeringen ben ik mede verantwoordelijk voor de advisering en administratieve afhandeling van de dagelijkse gang van zaken op het gebied van pensioenen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De kennis die ik hier in de afgelopen jaren heb opgedaan hoop ik nu ook te gebruiken voor Hercules.

Onze dochters, Lindy en Meilan, zitten beide op turnen bij Hercules en zo ben ik ook met de sport èn met de vereniging in aanraking gekomen. Mijn roots liggen in Workum, waar ik Jolanda heb leren kennen en na een periode woonachtig geweest in Heerenveen, waar we getrouwd zijn, wonen we vanaf 2012 in Akkrum.

Hercules is een gezonde vereniging.  en wij als bestuur zullen proberen om de club zo goed als mogelijk te besturen. Als penningmeester ben ik hier een onderdeel van èn ik heb er zin in. Indien je vragen hebt over bijvoorbeeld de contributie (of over andere financiële zaken) dan kun je altijd mailen naar:

penningmeester@gv-hercules.com

met vriendelijke groet,

Kees Folkertsma

.