G.V Hercules

NIEUW BIJ HERCULES!

Nov 24, 2017

NIEUW BIJ HERCULES!

Na weer een sportief seizoen maakt GV Hercules zich op voor het nieuwe seizoen 2017-2018

Nieuw het komende seizoen is dat er gestart gaat worden met Freerunning. Iedere vrijdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur is er in Aldeboarn olv Hotse Dekker freerunning. Geef je snel op!

Ook willen we graag starten met Wintergym. Voor alle 55 plussers die geen tijd en zin  hebben om een heel seizoen gebonden te zijn aan een club, maar wel ook graag in de wintermaanden gezond en fit willen blijven bieden we het volgende aan: van 1 oktober tot 1 april iedere woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in Aldeboarn sporten. Invulling van de lessen doen we in overleg met de groep. Meld je nu alvast aan.

Froukje Rauwerda zal het komende seizoen alleen in Aldeboarn les geven. Haar gymlessen op maandagmiddag in Akkrum zullen vervangen worden door Wilco Tigchelaar.

De danslessen in Akkrum en Aldeboarn worden in samenwerking met Dancecompagnie 058 verzorgd. In Akkrum zullen de lessen verzorgd worden door Wirin Doerga en in Aldeboarn door Danielle Sipkema.

We zijn blij dat we Wilco, Wirin en Danielle in ons team kunnen verwelkomen. We zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Voor meer informatie zie website: www.gv-hercules.com site of mail naar  info@gv-hercules.com